Beauty Angel – Ren Engle lys

Velvære med hjælp fra ENERGIGIVENDE lys

21 minutter i helt ro – badet i lyserødt lys… Luk lige øjnene og forestil dig det.
Helt alene – helt uforstyrret… hvornår har du sidst oplevet det?

Når du ligger og slapper af i Beauty Angle mærker du kroppen fyldes af energi og nærvær. Hverdagsstress forsvinder, kroppen og sind får ro. Som en bonus boostes kollagenet i din hud.

Lyset stimulerer din hud, så du får:

Resultatet bliver:

  • Reduktion af linjer og rynker
  • Mindskelse af arvæv
  • Formindskelse af akne.

Beauty Angel lyset er en velfortjent pause i hverdagen – nyd det – mærk forskellen.

Beauty Angel er skøn kombination til 1-1 mentoring sessioner – du opnår ro og visdom, inden du igen skal ud i livet.

Velvære
Det var 2 timer i himmelen. Vi var begge i ro. Fik behandling sammen med veninde. Healende massage for krop og ansigt samt Beauty Angel.

 

Annette Tappert

Velvære
Lysbehandlingerne har givet mig energi og virker afslappende i en regnfuld sommertid. Jeg har også oplevet, hvordan huden bliver blødere og aknen reduceres væsentligt, hvilket jeg er glad for. Der er altid tid til en god snak og et stykke chokolade og en meget venlig stemning hos Center for Velvære.

Rebekka Nielsen

For at opnå den optimale effekt af Beauty Angel, kan du følge dette skema:

Velvære
Det bedste sted at hente energi – kan ikke undvære det.

 

Charlotte Rasborg

Velvære
Jeg var til middag søndag aften. Min bordherre vendte sig om mod mig og sagde: Hanne, du lyser jo! Hvor ser du fantastisk ud!!!!!!!! Det lyserøde englelys, roen, nydelsen af selvforkælelsen, musikken og affirmationerne (Subliminal metoden) samt dine (Evah`s) evner til at få mig til at føle mig taget særdeles godt imod; det hele følges fantastisk og virker sammen;)… Jeg fik arbejdet mere koncentreret i lørdags end jeg har gjort længe, efter mit besøg hos Evah. Jeg følte mig opladet, positiv, let om hjertet og var meget centreret.. så skønt;) 5 engle til Center for Velvære, for at have lysterapi og rammer, der er ekstraordinært nærværende. En skøn vane at behandle sig selv godt.

Hanne Grennes, Humlebæk

Evah Izabella Beierholm


Facebook

Instagram

Pris

Prøvebehandling  21 min.:
kr. 90,00 ved telefonisk kontakt: Ring på 40 33 02 98.

Enkeltbehandling 21 min:
kr. 200,00

Klippekort 10 gange a´21 min.:
kr. 1.300,00

Kombination med holistisk ansigtsterapi giver et fuldstændigt afstressende resultat, du kan læse mere HER.

Du modtager ved køb af ovenstående behandlinger / klippekort – en video som en del af behandlingen, når du booker. Her vises enkel hjemmebehandling og ansigt-/kæbeafspænding.

Priser pr. dec 2017.

Q & A – svar på de spørgsmål, jeg er stillet mest.

Er der nogen dokumentation for virkning?

Beauty Angel Danmark har samarbejdet med testpersoner over en periode, deres resultater kan du læse her http://slutbruger.beauty-angel-danmark.dk/foer-og-efter-billeder/

Ligeledes er der klinisk dokumentation for lysets virkning?

Hvordan foregår og hvad foregår under behandlingen?

Du ligger helt fysisk på et leje, der minder om, men intet ellers har til fælles med et solarie. Du tilbydes afslappende og opbyggende musik.

Hudforyngelse og energi ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidig. Den såkaldte ”Energizing Light Technology” anvender derfor forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm.

Beauty Angel anvender et spredt effektivt spektrum af bølgelængder. Denne homogene spektrumsfordeling, der strækker sig over forskellige effektive spændvidder, er ens i intensiteten med det naturlige lysspektrum.

Huden bades i lyset, efterfølgende arbejder huden videre af påvirkningen, op til 48 timer efter.

Intet væv og ingen celler ødelægges; i stedet bliver de forsigtigt aktiveret og stimuleret. Fordi lyset er meget mildt og ufarligt, kan lyset benyttes over store områder. Der dannes ingen varme, der er ingen bivirkninger.

Brugere melder ikke kun om afslapning, men også om en positiv indvirkning på humøret.De har det simpelthen bedre efter anvendelse af lyset. (kilde: Beauty Angel DK)

Pressen siger:

I artiklen HER finder du Helle Forums artikel og test af Beauty Angel, gennemført i Center for Velvære`s Beauty Angel.

Andre artikler – TEST.