Energien der blev væk

Kender du nogen, der aldrig har oplevet sig energi forladt, der har ønsket noget, men ikke kommet videre end til ønsket.

Måske ligefrem følelsen af negativitet.

Frekvensbarometeret; David Hawkins (DH), er amerikansk forsker, han har i forsøg målt og sat frekvenser på forskellige følelser.

I DH forsøg er neutral på 250, alt derunder er negative frekvenser, dvs. vi vibrerer med negativ energi emotionelt. Dette skyldes et sammenbrud i kroppens energisystem, dette kan opstå akut og balancere sig selv, eller der kan være dybere traumatiske / chok reaktioner, der er årsagen til et mere permanent, rutine nedbrud.

Når vi er i negative emotioner – indeholder vores frekvens modstand.

Tilbage til Albert Einstein ca 1920

E=m2, konkluderede Albert Einstein, det ændrede verden, eller rettere det syn mennesket havde på verden.

Verden kom på formel, vi opdagede masse kunne ændres til energi, hvilket bl.a. resulterede i atomkraft.

Emotionel Friheds Teknik

Alt er energi og giver en masse, dine tanker, følelser, din adfærd / din handling skaber altså også energetisk dine resultater (massen).

Emotionel Friheds Teknik og Tanke Felt Terapi EFT /TFT er energi psykologi, der netop virker ud fra denne energetiske teori – det er en emotionel version af akupunktur, uden nåle.

En metode der giver krop og sind ro, så du kan tænke klarere – du kan derved stille udforske dine problemer, dine udfordringer, finde ind til kernen og helt bevidst ændre følelser – energien vibrerer nu i en ny frekvens, en højere frekvens, fordi du har sluppet / ændret tidligere overbevisninger, der ikke mere gavner, dette åbner op for muligheder.

Hvad er EFT /TFT helt praktisk

Gennem blid tapping på bestemte akupunktur punkter genkender kroppen, det du har ”kapslet inde”. Det er ikke Quick fix, ofte er der mere end det, der lige findes, det der umiddelbart giver den følelse, du lige mærkede.

Vi gemmer i lag.

Hver lag er en skattekiste af oplevelser, noget vi ofte i barneårene (måske før) har lagret og konkluderet en adfærd / en holdning / en følelse ud fra.

Da vi tillagde os, hvad det nu er, gavnede den / dette, gav tryghed og overlevelse.

Gennem spørgsmål og tapping, bliver det klart, at det er en ”kapsel”, du ikke længere har gavn af.

Du kan bevidst slippe den.

Tappingen styrker dig til at sanse tydeligere, og tappingen giver dig også bevidsthed om, at du har handlet det bedste, du kan.

EFT støtter dig til nye følelser, nye tanker, ny adfærd / handling, du opdager nye muligheder der giver energi, opfyldelse af ønsker og lethed.

På mere uddannelse

Jeg er vild med Emotionel Bevidsthed – det er fundamentet i Center for Velvære, det er en helhed, du kan læse mere HER.

Derfor er jeg lige nu i gang med at blive endnu mere specifik, endnu dybere.

Karl Dawson udvikleren af Matrix Reimprinting (MR), fangede min opmærksomhed.

Jeg er derfor studerende på Mette Barfoed Energipsykologi Danmarks nye Sundhedsuddannelse i netop MR og EFT, Mette er uddannet hos Karl Dawson, uddanner som den eneste i Matrix Reimprinting i Danmark.

Jeg har valgt – trods veletableret klinik

at jeg vil gøre mit for at udbrede kendskabet til netop disse fantastiske redskaber – jeg har derfor studiepris på MREFT, i Center for Velvære (helt ekstraordinært, er der ikke et krav om at du har EMOTIONEL BEVIDSTHEDS SESSION inden.

Studieprisen for ca. 60 minutters behandling (regn lidt ekstra tid første gang) bliver 499,00, du kan også købe 5 behandlinger til 2.000 kr, de kan afdrages over 2 måneder.

Tilbuddet gælder kun MREFT behandlinger prisen gælder frem til 30. september 2018, der er begrænset antal pladser pr. måned. Jeg booker efter først til mølle princip.

Købte klippekort på 5 behandlinger skal benyttes inden 15. december 2018.

Du kan læse om og bestille behandling HER.

Velkommen.

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse…