Gaven i maven – sikke en weekend

En weekend i februar, drog jeg til Klampenborg, jeg skulle på kursus, hos terapeut og forfatter Gina Asbjerg.

Jeg glædede mig, solen skinnede og pludselig væltede sneen ned, slud og storm, en masse sne. Vejret lignede på mange måder kurset.

En oplevelse af et smil, indre sol og tårer over både bevidst og ubevidst livsoplevelser.

Jeg havde læst Ginas bog og hørt om hende, bl.a. fordi vi har fælles reference i uddannelse hos Catarina Severin.

Gaven i maven havde vakt min nysgerrighed, jeg måtte lære mere – dels arbejder Gina, i Gaven i maven, med at gøre ubevidst bevidst. Dels oplevede jeg, at der hos Gine var tale om følelser – hvilket jo er et emne, jeg er specialist i.

Gina Asbjerg har kombineret Gaven i maven teknikken, der snyder underbevidstheden, via en skodliste (i Center for Velvære omdøbt til livsliste og krydset med emotionel bevidsthed) findes alt det, du har med gennem hele livet, hvad er det, du har gjort til ubevidste rutiner, som dræner dig, tapper din energi, giver dig dårligt selvværd, ødelægger din nattesøvn, stresser dig, holder dig nede, så du ikke få handlet, opfyldt ønsker…

En udviklingsrejse

Gina underviste i en rejse, en udviklingsrejse – vi blev instrueret i teknikker.

Derefter var det i gang praktisk træning – kollegaer på briksen. Vi havde travlt, vi grinede, vi græd, vi spurgte – kort sagt; vi kom hele vejen rundt.

En teknik til ro i mave og krop

Jeg tog hjem med hovedet fyldt.

Jeg var inspireret – Gaven i maven teknikken støtter krop og mave til ro, du inviterer livets oplevelser til at ”være det de er”; oplevelser, der har givet dig erfaring.

Du behøver ikke, uanset hvor barsk en oplevelse lade den være katalysator for dit liv mere.

Oplevelser er og vil altid være en del af dit liv. De hårde skal være i hjertet, der hvor du kan håndtere dem, der hvor de kan lære dig og være brugbar erfaring.

Har du ubevidstgjort livets modstand, negative følelser til styrende i dit liv, kan det ændres.

Du kan skabe ro i din krop og din mave.

Gaven i maven hos Center for Velvære

Jeg har implementeret Ginas teknik – Gaven i maven, den matcher fuldstændig min viden fra kinesiologi, TFT /EFT (tapping), akupunktur- og zonepunkter.

Jeg nyder den intuitive teknik, der er i harmonisk tråd med Emotionel bevidsthed.

Disse smelter smukt sammen i givende støtte – hvor hverdagsstress, smerter, dårligt selvværd, ubevidste vaner slipper.

Emotionel bevidsthed

Når vi vil noget anderledes, er det nødvendigt at ændre, ellers sker der ingen forandring.

Emotionel bevidsthed er 2 timers givende samtale, støtte, teknikker og behandling individuelt valgt, ud fra de behov du har, får du materiale med hjem, så du kan følge op og holde ved lige.

Vi mødes igen til 1 times opfølgning.

Hos Center for Velvære er det væsentlige i enhver støtte og hjælp, at der er ro, tid og rum til både spørgsmål, grundig gensidig lytten, og at du kan følge med i behandlingen. Du får forklaringer og nærvær.

Jeg benytter i behandlingen min viden fra både uddannelser og erfaring. Du kan læse mere om min baggrund HER.

Jeg elsker gode kurser og uddannelser, der giver inspiration, flytter min personlige udvikling og giver mig endnu flere muligheder for at støtte dig.

Jeg er inspireret Gaven i maven – vi var et skønt hold på 12 personer, vi stoppede ikke der – vi erfaringsudveksler og højner hinandens faglighed.

Jeg har lyst til at dele et par kundeudtalelser med dig – jeg er ydmyg over den forskel, vi mennesker kan være for hinanden.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at bestille 30 minutters indledende samtale hos mig. Det koster dig 0 kr. Bestil HER.

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse…