Hvem er Evah?

“Da jeg blev bevidst om, virkeligheden ikke er virkelig, den er, som jeg skaber den, ændrede mit liv sig.”

Evah Izabella Beierholm

Jeg er og har altid været et sprudlende menneske.

Tidligere krævede det enorm energi at være den sprudlende, og kun få nære personer vidste dette og oplevede den såkaldte bagside af medaljen.
Der hvor jeg ikke magtede, der hvor jeg var doven, der hvor jeg spiste mængder af slik, fordi det kunne holde følelsen ned osv.

Jeg troede, der var regler for perfekt

Jeg har altid været god til at sige, hvad jeg mente – jeg har på forunderlig vis stået ved dele af mig selv – samtidig søgte jeg et heppekor. Lang lederuddannelse og studier i psykologi havde bekræftet, vi alle har brug for socialt fællesskab.

Det jeg – sammen med en masse slik og kager – havde fået galt i halsen eller måske nærmere i kroppen, sindet og i hovedet var, at det jo ikke kræver enighed og bestemt mønstre, handlemåder… Jeg var ikke bevidst om, jeg havde programmerede vaner og stressede for at udfylde behov, der lå langt fra mine ønsker.

Anerkendelse – betyder anerkendelse af mig selv

Mit liv – leves af mig og inde fra mig. Da jeg opdagede det, opdagede jeg samtidig, at anerkendelse ikke handler om andre, det handler om min anerkendelse af mig.

Jeg opdagede JEG VIL VÆRE, DEN JEG ER – jeg er livsdesigneren i mit liv.

Det gik op for mig, jeg havde vendt mit liv og alt min læste viden den forkerte vej, jeg havde ikke kigget på mig, jeg havde kigget på alt det ydre – så måtte jeg bare slå til. Det gjorde jeg ikke indvendig.

Jeg vågnede, da jeg blev mor, og jeg skulle vælge

Jeg tror på, forandringer åbner vores sind og øjne.

Jeg har hele mit liv interesseret mig for kroppen, sindet og det hele menneske. Det har jeg også valgt uddannelse efter. Jeg elsker denne faglige viden – og uddanner mig stadig – fordi jeg ikke kan lade være.

Den største viden er den visdom, mit liv har givet mig. Der hvor jeg har mærket, set, oplevet forandringen, fordi nu måtte jeg enten træde ud af eller ind i – nu måtte jeg have tillid til, tro på og tage ansvar indefra.

En af disse gaver var at blive mor – at kigge på en guldklump af en lille pige, vide hun lige nu var afhængig af mig – ikke kun mine ydre handlinger, også af hvordan jeg taklede livet, for det er jo her, hun suger til sig.

Der gik det op for mig – jeg skal elske og ære mig selv 100%, med alt, hvad det indebærer af følelser, fejl, sårbarhed, handlinger og ansvar.

Evah Izabella Beierholm


Facebook

Instagram

🍀❤️❤️Quickfix - nej jeg tror ikke på dem. Der skal mere til.
Jeg vil alligevel fremhæve disse fra Bodylab.
❤️De er havnet hos mig som en “gave” med andre varer.
Jeg ved ikke hvem der har ædt min energi - Jo jeg ved😜 jeg kunne mærke træthed - den har sneget sig ind over de sidste 3 dage, sat tempoet ned. Lige idag er der ikke pausemulighed. Jeg vil aldrig anbefale dagligt tilskud, må blot indrømme, der har været synlig / mærkbar mere energi efter 1 glas af dette, med forfriskende ananassmag.
Og nej, det afløser ikke pause og velvære. Jeg tror på selvkærlighed - et energiboost kan være skridtet, der støtter næste skridt #hverdagsoverskud #bcca #emotionelbevidsthed #centerforvelvære #evahizabellabeierholm #bodylab
🍀🙏🏻🙏🏻Jeg bliver ydmyg og glad - støtte der gør og er en forskel❤️❤️#emotionelbevidsthed #livsmentor #stressterapeut #taknemmelighed #skaberkraft #hverdagsoverskud #hverdagudenstress #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀❤️🙏🏻🙏🏻❄️Afslutning på en givende tirsdag❤️🍀#hverdagsoverskud #enturiøresund #evahizabellabeierholm #espergærdestrand #espergærdebadelaug
🍀🙏🏻🙏🏻❤️Naturens smukke dragt❤️❤️🍀#hverdagsoverskud #vinterbadning #øresund #espergærdestrand #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❄️❄️⛄️⛄️Klar til tirsdag➰➰ Nattesøvn giver balance og renser #søvn #klartildagen #hverdagsoverskud #stressterapeut #energipsykologi #emotionelbevidsthed #livsmentor #sne #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻Visdom og forkælelse ❤️❤️Du ønskes en dejlig uge⛄️⛄️🍀#hverdigselv #hverdagsoverskud #emotionelbevidsthed #energipsykologi #energimedicin #stressterapeut #skaberkraft #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❤️❄️❄️Travetur i Gilleleje, nyder lyden af vand. #hyggeligt #frost #skaberkraft #livsdesign #hverdagsoverskud #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❄️❄️ I just like❤️❤️⛷🍀#hverdagsoverskud #skaberkraft #livsdesign #hyggeligt #kläppen #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻Månelys❄️❄️❤️🍀#hverdagsoverskud #skaberkraft #livsdesign #måneskin #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❄️❄️Nypræpereret og klar til at blive indtaget - når dagen starter med sol og -29 grader.🌞🌞⛄️⛄️❤️❤️🍀#hverdagsoverskud #ski #skaberkraft #livsdesign #evahizabellabeierholm #kläppen
🍀🙏🏻🙏🏻Fest på svensk #afterski #kläppen #hyggeligt #hverdagsoverskud #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻Fika i det svenske ❤️❤️🍀#hverdagsoverskud #skaberkraft #hyggeligt #kläppen #ski #evahizabellabeierholm

Rejsen startede

Egentlig startede rejsen så småt, længe inden min første graviditet. Jeg opdagede det bare først, efter jeg blev mor i 1997.

I en seng på hospitalet, fordi jeg i 1987, en nat blev indlagt med akut opstået astma – når jeg ser tilbage ved jeg at bl.a. mental stress var årsagen.

Næste formiddag sagde en overlæge, det må du lære at leve med.
I dag er jeg ham taknemmelig og astmafri – det han ubevidst lærte mig med sine ord var:

Evah, du har ansvaret for din krop, din sind og dit liv.

Siden der har jeg spist, bevæget, mærket, læst og studeret (vil du kende min faglige baggrund, kan du finde den her) mig til en broget viden og visdom – dette har jeg kogt sammen, til det jeg i dag arbejder ud fra – når du lærer dit sind at kende og er emotionelt bevidst, kan du designe dit liv.

I mit helhedssyn og min viden ligger videnskab og livserfaring. I 2002 startede jeg min forretning Livs-appetit, dengang fortrinsvis med fokus på ernæring – siden er både vaner, personlig motivation, indre dialog, stress og traumefokus blevet en del af den helhed, der kan støtte dig til at være dig og designe netop dit liv, i nærværende og ansvarlig tillid og taknemmelighed. Det ,der skaber velvære i nuet. Derfor har jeg skabt Center for Velvære.

Du er velkommen – lige nu og her kan du hente inspiration om

Ovenstående er kvit og frit dit, jeg sender dig fremover inspiration med jævne mellemrum. Du spammes ikke. Jeg ved selv, hvor træls spam er.

Jeg ved også, at forandring er en proces, derfor får du mere end blot en kort nu og her inspiration.

Kærlig hilsen
Evah

Evah giver så megen energi. Sammen med Evah bliver det tydeligt, hvor jeg behandler mig selv kærligt, og hvor jeg kan ændre.
Evah gav mig nye muligheder med.
Da jeg deltog i Mission Selfcare workshoppen

Henriette Rød Andersen
Henriette Rød Andersen

Jeg var faret vild i mit liv.
Stressramt og frustreret. Anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.
Efter første telefonsamtale var jeg ikke i tvivl om, Evah kunne hjælpe mig. Evah var klar og tydelig.
Jeg vidste allerede der, jeg havde et stykke arbejde.
Evah kunne holde mig i hånden og guide, jeg skulle tage ansvaret. (Nøjagtig det ansvar for mig selv, vi kom til at tale om mange gange)
Evah havde mange metaforer og redskaber, der gav mig mening. Jeg var så fyldt af stress, at jeg ikke kunne se mig selv, metaforerne viste mig tydeligt, hvad det handlede om, først der blev jeg sat ind i billedet. – Sikke øjenåbnere.
Jeg fik lektier for, i starten var det min flugt til alenetid. Jeg skulle jo levere en opgave retur.
Det var medvirkende, til at jeg så hvor meget overansvar jeg tog både på job og derhjemme. Andre kunne godt når jeg trak mig.
Eva har på alle måder været en redningsplanke, der forbilledligt balancerer sit personlige engagement med høj grad af professionel viden og indsigt. Evah ser hele mennesket.
Jeg havde 6 sessioner hos Evah, fordelt over 4 måneder. De 2 gange var jeg så træt, at jeg ikke kunne lytte. I stedet startede jeg på briksen, roen faldt på og jeg både kunne lytte, tale og forstå.
Jeg ville gerne tildele alle mennesker at have Evah med sig.
For mig er der en lille Evah plads i mit hjerte nu, der søger jeg hen, når jeg skal støtte mig selv.
Jeg kan kun sige, vær ikke i tvivl, du får støtte med hjerte, hjerne og nærvær.
Jeg har den største tillid til Evah og smittes også af hendes humør.

Anne Jensen
Anne Jensen

Jeg tog inspireret hjem fra kursus for 2 måneder siden. Og jeg glemte det ikke, min hverdag har ændret sig. Jeg går med Evahs ord: Skridt for skridt, mod målet. Uge efter uge ser jeg forskellen. Familien mærker der sker noget. Fra jobbet går jeg hjem til tiden. Jeg stresser ikke (så meget) mere. Jeg når faktisk flere opgaver end tidligere. Jeg har en kollega der siger, jeg nu er til at holde ud. Mit fokus er blevet: Jeg lever LIGE nu.
Jeg har aldrig før været på kursus og taget mere end en enkelt ting med hjem. Evah talte i billeder, så jeg kan ikke glemme hendes ord, de dukker op når jeg står i sammenlignelige situationer.

Anonym
AnonymDeltager i knæk koden og få hverdagsoverskud