Ro i kroppen via ansigtsterapi

Hvordan kan det virke – hvordan kan berøring af ansigtet flytte dig fra stresset, ked af det, fra underskud til en indre glæde, der bobler?

Kan det være rigtigt?

Ansigtet afslører os, vi gemmer hemmeligheder og vigtige punkter i ansigtet

Jeg har ikke så godt af hvidt brød. Det vil sige, der skal ikke megen stivelse til, før jeg ikke nærer min krop. Det kan ses i mit ansigt i dag, jeg har nydt en weekend inkl. hvidløgsbrød, det afspejler mit ansigt i dag, i form af væske. Pyt – det forsvinder, dette er blot et eksempel på, at ansigtet afspejler os både fysisk og psykisk.

I dit ansigt sidder akupunktur-punkter – der via meridianbanerne hænger sammen med kroppen.

Derfor afspejler dit ansigt – hvordan din krop og psyke har det.

Via ansigtsterapi med tryk, lette træk, massage og blid energetisk berøring kan du på en time få løsnet kæbespændinger, muskelsammentrækninger, blokeringer mv.

Du vil ikke kun få et kosmetisk resultat (ofte omtalt som mekanisk facelift eller Japansk lifting). Du vil mærke følelsen af afslappethed og nærvær.

Du får afstresset hele dig både krop og sind.

Lidt om meridianer og akupunkturpunkter:

Kineserne udviklede meridiansystemet baseret på observerede ubalancer (sygdom) og det de så virkede (behandling).

Meridianerne forsyner alle kroppens dele med energi. Meridianerne opfattes som ”kanaler”. Energi løber gennem alt levende i universet. I kroppen cirkulerer den gennem systemet af meridianer. Når energien og blod er i balance og strømmer balanceret gennem krop, åre og organer, er resultatet psykisk og fysisk velvære.

Langs meridianerne ligger punkter, der ved berøring kan påvirke energisystemet. Disse punkter hedder akupunkturpunkter.

Derfor er ansigtsterapi – meget mere end blot kosmetisk støtte

Hos Center for Velvære starter ansigtsterapien med en afrensning af dit ansigt, dette er ikke nødvendigt for at stresse ned og slappe af, jeg synes dog, du også skal forkæles med en ren hud – samtidig har denne handling, psykologisk effekt på dit sind.

Mange klienter har fortalt, at afrensningen er følelsen af noget nyt – gammelt viskes væk. Roen falder på.

Under terapien vælger du om du vil slappe helt af ved blot at være i ro, eller du vil tale.

Du vil undervejs blive opfordret til varierende vejrtrækningsøvelser, når jeg mærker spændinger og blokeringer, dette er en støtte, der giver dig bevidsthed om dine tanker – følelser – din adfærd / handlinger.

Du får en bevidsthed om, hvorfor du agerer, som du gør – om og hvad du kan forandre bevidst.

Jeg benytter en nærende olie, vurderet ud fra dit behov. Efter aftale tilsat effektfuldt æterisk olie.

Jeg vurderer ud fra dit ansigt, hvilke organer der vil have gavn af blid kropsterapi.

Den samlede terapi er bygget op over, hvad dit ansigt fortæller, derfor er der individuel forskel i behandlingen. Der indgår drænage, tryk og let tapping på akupunkturpunkter, massage omkring muskler og løsning af spændinger energetisk samt små blide træk fra kranio sakralterapien.

Ser nye muligheder

Når vi giver os selv en pause – ikke bare 10 min hvor fokus stadig er job, vasketøj, det vi ikke nåede osv., men fokus på ingenting, åbner vi op for kreativitet og fantasi. Det er der, vi skaber, skaber nye muligheder, ser nye vinkler og finder veje der giver os lige det, vi ønsker, ikke ud fra andres løsninger, ud fra dine behov, ideer – ud fra dig.

Lidt hjælp udefra, til at falde dybt ind i pausen virker fantastisk.
Hos Center for Velvære foregår ansigtsterapien påklædt. Du slutter behandlingen med 21 minutters lysterapi i Beauty Angel. Denne påvirker dit energiniveau positivt og booster kollagen i din hud.

Jeg tilbyder dig altid muligheden for en forsamtale. Oplever du har brug for en pause – kan du altid få min støtte i valget, det er så ærgerligt at vælge forkert.

Du kan tilmelde dig samtalen HER, den koster dig 0 kr, du får op til 30 minutters sparring. Velkommen.

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse…