Samtaler og kropsbehandlinger

(læs om behandlingernes fokus og effekt)

Energi psykologi og samtaler – Emotionel bevidsthed
– evidensbaseret forskning og komplementær behandling i forening.

Bliv emotionel bevidst gennem samtale, muscle monitoring (muskel test) dvs. neurologisk feedback, Tankefeltterapi, Emotionel frihedsteknik, Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, Neurolingvistisk programmering, Skyggearbejde, kognitiv psykologi, emotionelle kundetyper (dine emotionelle præferencer – når du indhenter dine oplevelser følelsesmæssigt) coaching, mentoring, intuition, Regressions terapi, Reiki, The Healing Code, Access Consciousness body processer, øvelser i åndedræt, Chakra åbninger og energiflow gennem mindfulness, visualiseringer, meditation, velvære, fokus på bevægelse, metasundhed samt ernæring.

Jeg har altid brændt for at vi kan skabe det liv vi ønsker. Opfylde drømme og designe vores liv.

Samtidig ved jeg livet har op og nedture. Gennem uddannelser, job, bøger og konstant søgen ved jeg, det handler ikke om, at vi er gode eller dårlige mennesker. At nogle er heldige.

Det handler om vores bevidsthed, hvad har vi fyldt i vores liv og har med ubevidst, fra oplevelser, kultur og opvækst. Derfor vil du hos mig ikke blive anbefalet en bestemt kropsbehandling og / eller terapeutisk vej.

Vi finder sammen det, der virker for dig, ud fra dine præmisser.

Herunder kan du kort læse lidt om min faglige baggrund samt hvad de forskellige samtale-/ behandlingsformer indebærer.

Jeg bliver altid selv nysgerrig på terapeutens baggrund – for mig er det vigtigt med et fagligt velfunderet niveau, sammen med både omsorg og forståelse for forandring ikke er enkelt.

Sammen kan vi gøre det muligt, lettere og ansvarligt.

Evah Izabella Beierholm


Facebook

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Muscle Monitering (muskeltest)

Jeg er uddannet i Touch for Helth (Kinesiologi).

I 1960érne kombinerede George Goodheart sin kiropraktor erfaring, vestlig viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære med den østlige viden om kroppens meridianer (energibaner). Dette gav ham vished om at muskel test kunne fortælle om et organ fik tilført nok energi fra den tilhørende meridian. Han fandt frem til hvordan han via akupunkturpunkterne på meridianerne kunne påvirke organer, muskler, nervebaner og hjernen med massage og lette tryk.

Ved at lytte til kroppen kan afhjælpes og genskabes balance i krop, sind (psyke) og sjæl. Kinesiologien kan bruges til at styrker livsmod, genoprette sundhed, overvinde magtesløshed, stress, sorg, støtte til fysisk styrke, hjælpe dig til at komme til kræfter og genvinde kroppens selvhelbredende evner.

Sammen med denne indsigt benytter jeg også den viden jeg har fra grundkursus certificering i Kraniosekral terapi samt i energiterapeutisk chok /traume og psoasmuskelforløser.

Tankefletterapi / Emotionel frihedsteknik (TFT/ EFT)

Jeg er og uddanner mig til stadighed i disse værktøjer. Jeg oplever det er en revolutionerende vej til at afhjælpe, både psykisk og fysisk, negativ påvirkende tilstande og opnå hurtige ændringer / resultater.

Metoden er for nylig godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.
Både TFT / EFT er tapping dvs. let banken på kroppens akupunkturpunkter. I TFT behandles i struktureret rækkefølge, EFT er mere vilkårlig ligeledes siges sætninger der beskriver den udfordring der arbejdes med.

Jeg arbejder med begge dele i kombination, jeg videre uddanner mig i Matrix Reimprinting, en metafysisk overbygning på EFT (færdig juni 2018).

Matrix Reimprinting er en teknik, der fører os til vores tidligere traumer og overbevisninger for herefter let og elegant at transformere den til positive platforme i vores erindring.
Vores overbevisninger og tidligere traumer har betydning, fordi de skaber grundlaget for vores tanker, følelser, er baggrund for vores handlinger – dermed skaber de vores resultater, vores virkelighed.

Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR)

EMDR er en integrativ (samlende) psykoterapeutisk terapi, til at transformere chok, traumer, stress og fastlåste energier i kroppen.

Chok, fastlåshed og efterfølgende overbevisninger kan skabe frygt, angst, uro i kroppen, skyld, skam, apati og alt det der forhindrer os i at være os selv. Når kroppen er stivnet i en af disse energier, er det meget svært at komme videre. Kroppen husker de situationer hvor den blev fanget og fastlåst som nutid. EMDR kan støtte til at mindske forstyrrelser ved erindringsbillederne og følelserne.

Jeg har kursus i EMDR, sammen finder vi via samtale baggrunden for dine udfordringer samt hvordan disse påvirker dig og dit liv. Vi trækker dele eller hele oplevelsen frem, for dit indre, sammen med kropsfølelsen. Ved hjælp af bilaterale stimuli (dobbeltsidede) og øjenbevægelser, flyttes erindringsbilledet. Bearbejdningen sker på samme måde som det der sker under REM søvn. Der følges op med spørgende målinger – hvilket jeg gør i samtlige terapi sessioner / – behandlinger.

EMDR er anerkendt af WHO som behandlingsterapi af stress relaterede lidelser og PTSD. Se pressemeddelsen her

Neurolingvistisk programmering (NLP)

Jeg er uddannet master-coach, i business og livstil endvidere har jeg efterfølgende suppleret op med flere kurser i NLP.

Jeg mødte NLP første gang i 1998, i forbindelse med uddannelse i Den Lærende Organisation (DLO). NLP er en terapiform, med fokus på at sprog og sprogbrug har betydning når vi former vores tanker og adfærd. Nervesystemet programmerer os til en given opfattelse af virkeligheden. Det er derfra muligt at erstatte gamle programmeringer – overbevisninger, med nye.

NLP har effektiv indflydelse i forhold til stresshåndtering, angst, selvværd, selvtillid, diverse fobier og det at skabe egne meninger samt mod.

Skyggearbejde

På spirituel mentoruddannelse (SMU) samt master coachuddannelsen har jeg stiftet kendskab til Skyggesider, efterfølgende har jeg deltaget i undervisning, workshops og kurser for at dykke endnu dybere i Carl Jungs psykologiske begreb ”skygge”, der henviser til de sider i vores personlighed, vi undertrykker, skammer os over, fornægter og måske tager afstand fra.
Debbie Ford har gjort skyggearbejde brugbart i hverdagen.

Kognitiv psykologi

Jeg har lederuddannelse og arbejdsmiljø psykologi med i bagagen. I min lederkarriere på 26 år har jeg bl.a. været ansat i psykiatrien.

Jeg benytter den videnskabelige del af kognitiv psykologi der arbejder med de mentale processer, tanker, opfattelse, hukommelse, læring, sprogbrug, kreativitet og intelligens. De processer der påvirker adfærden. Hvis tanken kan ændres kan adfærden.

Frem til 50èrne var behaviorismen fokus i psykologien, så skiftede fokus til adfærdspsykologien – det skabte fokus på problemløsning og opmærksomhed.

Det betød endnu et skift med fokus på hvordan individet behandler information. I slutning af 60érne så kognitiv psykologi en stille start.

I dag som en del af en større kognitiv videnskab der relaterer til andre discipliner som lingvistik og neropædagogik.

Emotionelle kundetyper (dine emotionelle præferencer)

Jeg har flere indgangsvinkler til diverse personlighedstest og analyser – Spiral dynamics, enneagrammet og Myer-Briggs (MBTI).

I 2016 stødte jeg på emotionelle kundetyper, måske synes du det virker underligt, med ordet kundetyper. I min optik er dette et enkelt værktøj, alle kan benytte i hverdagen til at forholde sig til hinanden på. Ikke med fokus på at være kunde (jo der, er det også effektivt) men med fokus på at vi har forskellige emotionelle præferencer til vores handlinger, jeg plejer at sige ”Hvad handler du med for følelse”.

Det er en vej jeg både benytter i samtaler og lærer fra mig, så du lettere forstår både dig selv og dine medmennesker.

Jeg er så privilegeret, at jeg blev uddannet og eksamineret på 1. hold af emotionelle kundetyper i Danmark.

Coaching og mentoring

som nævnt i ovenstående, har jeg valgt en professionel uddannelse, som både coach og mentor.

Hvad er forskellen:

Coaching

er støtte til at hjælpe mennesker til at skabe og leve det liv de virkelig vil – det vi drømmer om og ønsker.

Som coach er jeg specialist i at afdække, hvorfor du ikke opnår det du ønsker – samt støtte dig i at flytte dig mentalt derhen hvor det er muligt.

Jeg er din hjælp til at opdage og bryde de tanker, overbevisninger og handlemønstre, der giver dig modstand samt vigtigt, sikre du erstatter med nye motiverende alternativer.

Coaching er effektivt det er samtidig en proces.

Mentoring

Jeg er din hjælper og lærer, når du ønsker at realiser dine mål, drømme og intentioner. Jeg tror på det eneste der begrænser os er vores sind.

Jeg benytter min mentorrolle og vi går direkte til sagens kerne, ved at skitsere konkrete handlinger, ved at hjælpe dig til at se din modstand ikke er modstand mod problemet – vi finder frem til hvad du realt ikke mener du må, kan eller har lyst til.

Samtidig finder vi også frem til hvilke gevinster, du ubevidst har i ikke at realisere mål, ønsker mv.

Vi agerer ikke kun logisk i hovedet, både krop og sind taler også med, både intuitivt og med følelser.

Som mentor har jeg erfaring med udfordringer, dette er en visdom, som jeg også kan drage med ind i samtalen.

Jeg tror på muligheder.

Metasundhed

Eller metamedicin, som det oprindeligt hed, er læren om de naturlige biologiske processer. Et holistisk syn på kroppens sundhed og sygdomme baseret på kroppens og cellernes intelligens.
Meta betyder at se oppefra (altså i helikopterperspektiv).

Medicin er oprindelig lægekunsten at fremme kroppens selvhelbredende kraft.

Jeg har kurser i Metasundhed fra Heilesen og Mygind, John Rosendahl, selvstudie via Susanne Billander, Din intelligente Krop samt i Psyke og sygdomme fra Dorte Trønninge – Psyke og Helbred.

Ernæringsuddannelse

I min bagage er 5 år fordelt på 2 anerkendte forskningsbaserede sundhedsuddannelser – her har jeg udover et grundigt kendskab til ernæring og sundhed på bachelor niveau også viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg har i en årrække brugt denne viden til kostvejledning – i dag bruger jeg viden sammen med psykologisk viden om at tanker + følelser + handling giver resultat, samt min viden om bevægelse, åndedræt mv., til at støtte mennesker med vægtproblematikker.

Diverse kropsbehandlinger inddrages også.

Velvære og energiflow, åndedræt, fokus på bevægelse, Chakrafokus og hudterapi

Dans, bevægelse og åndedræt har indflydelse på livet og humøret.
Vejrtrækning, der trækkes langt ned i kroppen, kan afhjælpe stress og frygt.
Når du bliver bange, frygter eller stresser trækker vi vejret hurtigt og overfladisk. Dette hæmmer og forværre situationen, du kan ikke finde ro og hvile.

Bevægelse – der vel og mærke, nærer dig – dvs. motion du føler glæde over fremmer din sundhedstilstand, din livsglæde – din krop og dine celler.
Jeg har en uddannelse som Zumbainstruktør og flere dansekurser.

Jeg er opslugt af den effekt kettlebell med forholdsvis lille indsats kan have. Ligeledes har jeg i klinikken Tei-system træning der med vibrationer, kan støtte dig på vejen til mere selvkærligt kropssyn og ud af vægtproblematikker.

Din krop mærker på celleplan, den måde du behandler og taler til dig selv på. Masaru Emoto her forsket i hvad det gør når vi taler grimt / pænt til planter / vand / celler. Du kan se resultaterne i bogen De skjulte budskaber i vand.

Jeg har en hudterapeutisk baggrund med blandt andet ansigtsterapi og massage. Jeg ser en fordel i velvære. Derfor tilbyder jeg afstressende ansigtsterapi samt energigivende og afslappende lysterapi – Beauty Angel.

Jeg har kursus i Chakra fra Chatarina Severin, hvor jeg ligeledes har lært Reiki 1 og 2. Jeg oplever hvert menneske er unik energetisk – vi kan støttes til at åbne op for gemt / glemt energi samt til at blive genopfyldt.

Intuition, Regression terapi, Reiki, The Healing Code, Access Consciousness (bars og bodyprocesser)

I mit liv, har jeg oplevet at mit hjerte talte sandt, jeg har på forhånd vidst, hvad der ville ske.

Jeg er Reiki Mester, fra David Læby Henningsen, har kursus i the Healing Code og har fulgt Jette Harthimmers kurser og workshop`s i Intention og Clairvoyance samt har certificering i Regressions terapi.

I min hverdag er åndelig og spirituel en udvikling en naturlig proces. Jeg søger ikke konkrete svar og beviser. For mig er det en del af det at være menneske på denne jord.

Lige så vigtig jeg oplever videnskab og forskning, nyder den naturvidenskabelige del af matematikken, oplever jeg det at være nær i hverdagen, i ro om at alt ikke skal forklares og dokumenteres.

Jeg har mærket hvilken roen og energien både Clairvoyance og healing giver mig. Jeg har set mine klienters resultater.

Jeg oplever alle mennesker har en spirituel del, en del hvor vi ikke skal have beviser – netop for at vi skal mærke vores intuition. Det er via den vi danner livsvisdom.

Når du intuitivt mærker – kan føle hvad der er rigtigt og bedst for dig, ikke fordi andre mener, men fordi du mærker og har tillid til.

Energien i både The Healing Code, Access Consciousness og Reiki Healing inkl. fjernhealing, styrker og balancerer, ud fra både celler og livs-energi. Vi bliver hele.

Healing kan være et skub i processen, det kan ind imellem være den brik der lige manglede eller måske bare lige øjenåbneren til ændringer i dit liv.

Jeg benytter aldrig hverken Clairvoyance, regressions terapi eller healing uden forudgående aftale.

Jeg ved, min livsholdning er kærlig omsorg, jeg deler med dig i ren medmenneskelighed.