Bliv stærk og slank med Tei-system træning og støttende samtale

Hos Center for Velvære kombineres Tei træning med støttende samtale, så du når dine ønsker.

Du bliver kærligt hjulpet hele vejen.
Vejledt og pakket ind i elektroderne samt – efter eget behov – hyggeligt svøbt i tæpper. Under træningen er der tid til en snak om ernæring og evt. om andre emner, der modarbejder dig og din krop i hverdagen.
Du får støtte og hjælp til blive opstrammet og slankere samt at holde resultatet efterfølgende.

Du genfinder glæden, ved at holde af din krop.
Jeg tror personligt på, at alt er muligt gennem kærlighed og anerkendelse. Det handler om at holde af sin krop frem for at give den modstand.

Træningssessionerne planlægges individuelt til dine behov. Hvis du ønsker det, kan du blive målt og vejet, ved 1. og sidste behandling ved køb af min. 10 Tei-system træning.

En TEI-System Træning varer 30 til 45 minutter, og svarer til 5-7 timers fysisk træning. Bl.a. derfor giver Tei træning, så gode resultater på kort tid.

Tei træningen er en kombination af infrarød varme der trænger 3-4 cm ind i huden og fedtvævet, samt dybdevirkende vibrationer, der opstrammer dine muskler, slanker kroppen og påvirker hudens struktur. Varmen påvirker din forbrænding, hvilket øger den slankende effekt. Desuden øges blodcirkulationen og lymfecirkulationen, så næringsstoffer og ilt hurtigere kommer ud i kroppens celler.

Jeg havde født og skulle på job igen. Jeg havde tabt de kilo jeg havde taget på under fødslen, men min krop føltes større (tøjet strammede). Jeg blev anbefalet Wellbeing hos Livs-Appetit af en veninde.

Det har virket, på 15 behandlinger ( 2 måneder) var min krop tilbage i den størrelse den havde før fødslen. Og det holder.

Det var også fantastisk at få støtte til projektet mens jeg trænede. Jeg vidste godt jeg spiste mere brød end ellers, fordi mit barn vågnede tidligt og sov sent. Evahs vejledning i hvad jeg kunne gøre i stedet og hvad brødet gjorde ved min krop, har også hjulpet. Ekstra bonus var at Evah også er mor, så hun forstod hvad det ville sige at have et lille barn.

Charlotte Strøm
Charlotte Strøm

Elektroterapien, dvs. svage elektriske impulser, sætter gang i dit stofskifte og opstrammer både hud, bindevæv og muskler. Elektroterapi stimulerer også de små dybtliggende muskler, som ikke kommer i arbejde ved almindelig motion og fitness.

TEI-system er tillige kendt for Smertelindring og støtte til genoptræning / træning, ved

  • Fibromyalgi
  • Gigt
  • Muskel og ledsmerter
  • Sportsskader

Evah Izabella Beierholm


Facebook

Instagram

🍀Oplever du hverdagen som en kamp? Du opnår kun når du kæmper og anstrenger dig? Du stresser? Vil du lære at livet kan leves fredeligt? Også de dage hvor du er vred, sårbar eller oplever modstand. Gratis boost-uge i taknemmelighed i livet, i hverdagen, du får linket her https://www.facebook.com/groups/846740152170876/ #hverdagsoverskud #hverdagudenstress #skaberkraft #fred #muligheder #livsdesign #taknemmelighed #centerforvelvære #evahizabellabeierholm #hverdigselv #velkommen
I morgen og hele næste uge kan du deltage gratis, i et boost af indre fred og glæde i taknemmelighedsgruppen
https://m.facebook.com/groups/846740152170876 #taknemmelighed #hverdagsoverskud #hverdigselv #boost #livsmentor #stressterapeut #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀❤️❤️🍀 Jeg gik en tur på havnen forleden, i frokostpausen. 
Jeg stod og gumlede på en lun fiskedeller, da en kvinde sagde: “ frygteligt med den is”
“Jeg må indrømme jeg synes det er smukt” svarede jeg.

Det endte i en snak om livssyn, kvinden var bekymret for om bådene i vandet ville blive ødelagt.
❄️Hverken hun eller jeg, vidste realt noget om det emne, vi kender ikke bådenes ejere (jo et par stykker) Vi ved intet om situationen, ud over lige det vi kigger på.

Vi lever livet forskelligt - vi har et valg - et personligt valg. Enten kan vi vælge at se det smukke og nyde. 
Vi kan også vælge at se, den måske fare isen kan gøre.

Situationen ændrer sig ikke, uanset valg af livssyn i situationen. ❤️Vores mindset gør tilgengæld - for hjernen -sindet - psyken, ved ikke at den bekymring der blev kreeret her på Espergærde Havn, en solskinsdag i frost, ikke nødvendigvis er sand og slet ikke en situation kvinden kunne agere på.
❄️Hjernen sætter fluks hele beredskabet igang, dræner energi, stresser og skaber livsbilleder der ikke er sandheden i kvindens liv. Hun har skabt en virkelighed, med frygt, endda en frygt hun personligt ikke skal agere i. 🙏🏻Ja livet har op og nedture. Vil vi kunne agere i dette med åbenhed og kreative løsningsmodeller, må vi øve os i, kun at kigge på real fare. Ikke skabe unødig bekymring, det dræner energi og fratager udfoldelsesmuligheder.
❤️Bevidsthed om tanker og følelser forandrer livet.

Rigtig dejlig weekend til dig❤️❤️🍀 #emotionelbevidsthed #livsmentor #stressterapeut #hverdagsoverskud #hverdagudenstress #energipsykologi #centerforvelvære #evahizabellabeierholm #espergærdestrand #espergærdehavn
🍀❤️❤️Quickfix - nej jeg tror ikke på dem. Der skal mere til.
Jeg vil alligevel fremhæve disse fra Bodylab.
❤️De er havnet hos mig som en “gave” med andre varer.
Jeg ved ikke hvem der har ædt min energi - Jo jeg ved😜 jeg kunne mærke træthed - den har sneget sig ind over de sidste 3 dage, sat tempoet ned. Lige idag er der ikke pausemulighed. Jeg vil aldrig anbefale dagligt tilskud, må blot indrømme, der har været synlig / mærkbar mere energi efter 1 glas af dette, med forfriskende ananassmag.
Og nej, det afløser ikke pause og velvære. Jeg tror på selvkærlighed - et energiboost kan være skridtet, der støtter næste skridt #hverdagsoverskud #bcca #emotionelbevidsthed #centerforvelvære #evahizabellabeierholm #bodylab
🍀🙏🏻🙏🏻Jeg bliver ydmyg og glad - støtte der gør og er en forskel❤️❤️#emotionelbevidsthed #livsmentor #stressterapeut #taknemmelighed #skaberkraft #hverdagsoverskud #hverdagudenstress #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀❤️🙏🏻🙏🏻❄️Afslutning på en givende tirsdag❤️🍀#hverdagsoverskud #enturiøresund #evahizabellabeierholm #espergærdestrand #espergærdebadelaug
🍀🙏🏻🙏🏻❤️Naturens smukke dragt❤️❤️🍀#hverdagsoverskud #vinterbadning #øresund #espergærdestrand #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❄️❄️⛄️⛄️Klar til tirsdag➰➰ Nattesøvn giver balance og renser #søvn #klartildagen #hverdagsoverskud #stressterapeut #energipsykologi #emotionelbevidsthed #livsmentor #sne #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻Visdom og forkælelse ❤️❤️Du ønskes en dejlig uge⛄️⛄️🍀#hverdigselv #hverdagsoverskud #emotionelbevidsthed #energipsykologi #energimedicin #stressterapeut #skaberkraft #centerforvelvære #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❤️❄️❄️Travetur i Gilleleje, nyder lyden af vand. #hyggeligt #frost #skaberkraft #livsdesign #hverdagsoverskud #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻❄️❄️ I just like❤️❤️⛷🍀#hverdagsoverskud #skaberkraft #livsdesign #hyggeligt #kläppen #evahizabellabeierholm
🍀🙏🏻🙏🏻Månelys❄️❄️❤️🍀#hverdagsoverskud #skaberkraft #livsdesign #måneskin #evahizabellabeierholm

Se hvordan Tei træning foregår her:

og her:

Helt praktisk om træningen

Hele sessionen varer 30 til 45 minutter. Du skal huske at medbringe et håndklæde.

Du bliver guidet og hjulpet hele vejen igennem. Der er tid til at snakke om både ernæring og andre emner. Jeg lover dig, at du kommer tættere på dig selv, får ny viden og får opstrammet din krop.

Pris

1 TEI-system træning prøve incl. vejledning 45 min.
Du modtager ved bestillingen en 3 dages boost plan, det er en del af behandlingen.
Tidsbestilling på tlf 40330298 opgiv fakt nr.
kr. 495,00

10 TEI-system træning incl sparring 45 min. pr gang
kr. 4900,00.

Du modtager sammen med bestilling en video, med supplerende balance og stræk træning, forslag til anden træning samt lidt kort om næring til din krop. Dette er en del af behandlingen.

Tidsbestilling, på tlf 40330298, du kan bestille alle 10 x samtidig eller efterhånden.

Opfølgning 10 TEI-system træning, ved køb og samtidig tidsbestilling – 10%
kr. 4410,00

10 TEI-system træning incl. sparring 30 min pr gang
kr. 3800,00

Du modtager sammen med bestilling en video, med supplerende balance og stræk træning, forslag til anden træning samt lidt kort om næring til din krop. Dette er en del af behandlingen.

Tidsbestilling, på tlf 40330298, du kan bestille alle 10 x samtidig eller efterhånden

Efterfølgende 10 TEI-system træning, ved køb og samtidig tidsbestilling – 10%
kr. 3420,00

En genvej. Jeg hyggede mig og fulgte Evah`s råd og hjælp.

Jeg mærkede tøjet blev løsere. En virksom løsning i rare rammer.

Samtidig en pause i dagens mange gøremål.

Lone Bruun
Lone Bruun