Ugens spørgsmål Hvad er en kropsafbalancering med blid massage – er det blot placebo?

Claus skriver:

Kære Evah

Hvad vil det sige at kropsafbalancere? Jeg er blevet nysgerrig, fordi jeg ledte efter massage og stødte på ordet kropsafbalancering hos dig? Er det det samme? Massage virker jo, men en kropsafbalancering er da vist bare magi?

Hilsen
Claus Hansen

Kære Claus

Tak fordi du spørger.

I Center for Velvære er fokus Emotionel Bevidsthed – dvs. jeg støtter / hjælper mine klienter, til at finde ind bag årsagen. Altså dybere end blot at smertelindre.

Et eksempel på smertelindring, vi alle kender, er Panodil, det kan være godt, men hvis det kræver en ny Panodil i morgen, fordi du stadig har hovedpine… holder løsningen ikke, årsagen til hovedpinen skal findes. Panodil kan måske være en støtte undervejs (det er det nogle gange, andre gange er det ikke – læs mere HER.)

I Center for Velvære arbejder jeg med forskningsbaserede løsninger. Samtidig er mit fokus, vi ved ikke altid HVORFOR og HVORDAN som menneske. Et eksempel på dette er placebo effekt.

I USA er lavet et meget interessant forsøg, hvor xx antal patienter blev opereret og så deres knæoperation, dvs kun 50 % blev opereret, de andre 50 % fik et snit ved knæet, blev syet samt så en film med en andens knæoperation. Succesraten var lige høj for både opererede og dem der blot havde set film, med den tro de havde fået hjælp.

Derfor finder du hos Center for Velvære også kontroversielle veje.

Kropsafbalancering

Energimedicin, kinesisk medicin samt kiropraktik er ingredienser i Kinesiologi, hvor ordet kropsafbalancering stammer fra, dvs. at finde frem til der hvor kroppen blokerer og støtte til at løsne blokeringen (uddybet HER).

Blid massage er en af de veje, jeg benytter til at hjælpe dig – eller en anden klient, til at slippe smerten og det der ligger bag. Blid massage kan sagtens også være fantastisk forebyggende, da det er en skøn afslappende massageform.

Ro er en af de veje til at finde bag om smerter, vi ofte overser i vores verdensdel.

Løsninger handler ikke altid om aktiv fysisk gøren.

Jeg kombinerer med erfaring min faglighed, det er muligt at bestille en massage hos Center for Velvære, du bliver ført gennem ca. 60 minutter, hvor kroppen samtidig afbalanceres for, hvad der fylder hos dig emotionelt lige pt. – jeg lover aldrig mere end et emne pr. behandling.

Dominoeffekt

Ofte er det sådan, at det der skaber smerten sidder et andet sted i kroppen eller psyken, måske har du glemt dig selv en periode. Derfor kan det sagtens være, at du kommer, fordi du har nakkesmerter, det viser sig, at disse smerter faktisk stammer fra noget psykisk, der fylder – eks. følelsen af aldrig at få sagt fra.

Det betyder, at du ved at få fat i emotionen bag ”aldrig at få sagt fra” måske rammer flere problemstillinger, typisk også fordøjelsesproblematikker, da du holder fast i noget du burde have skilt dig af med.

Min personlige holdning er, vi skal behandle vores krop blidt, med omsorg, derfor vælger jeg at give en blid massage – det virker, og det føles ikke altid så blidt, siger mine klienter. Når først vi rammer netop det issue, der er bagved den fysiske smerte, slipper smerten, det kan føles meget ømt i situationen.

Har du lyst er der hos Center for Velvære altid mulighed, for 30 minutters før samtale, der får du fyldestgørende svar – du er hjertelig velkommen til at booke en samtale HER.

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse…