Vær den du er – 30 dages hverdagsoverskud

e-bog med videoer af Evah Izabella Beierholm

“Sammen flytter vi dig fra bekymring og hverdagsstress til selvkærlighed”

  • Kunne du forestille dig en hverdag med mere glæde?
  • Forestiller du dig, andre har mere styr på hverdagen?
  • Vil du leve dine drømme?
  • Forsøger du at leve op til?
  • Er du små stresset i dagligdagen?

Kan du forestille dig, at mærke lettelsen i at intet skal være perfekt, at du gør det bedste du kan, at der ikke er bestemte krav og forventninger, du skal leve op til?

På 30 dage kan du ændre din hverdag til mere overskud.

I bogen Vær den du er – 30 dages hverdagsoverskud, får du hver dag et boost til at se anderledes på dagen, til at balancere dig selv og ikke mindst, til at være dig selv.

Forandringer kommer, når vi gør noget anderledes.

Som mennesker er vi ofte sådan, at vi ønsker noget anderledes, men stadig handler, som vi plejer.

De næste 30 dage handler om vaneændringer. Ikke mindst i forhold til din måde at tænke på, da de resultater vi skaber, starter i vores tanker.

Jeg tror på, vi alle kan skabe det liv, vi drømmer om, ved at tage ansvar for næringen til og af vores krop, vores psyke (sjæl), vores tanker og følelser. Jeg ved vi intuitivt mærker efter. Jeg ved også – fordi jeg har været der – hvor nemt det er at lukke ned, bare tro på en hård hverdag og knokleri.

Tak for 30 dages hverdagsoverskud. Jeg glæder mig hver morgen til at få noget nyt. Du er med til at gøre en forandring for mig.
Jeg bliver bakket op, jeg læser jeg kan. Når jeg ser videoerne smitter dit smil og din tro på vi gerne må være os selv.
Jeg får overskud hver dag.

Ulla Jensen

Hvem er Evah

Jeg vil hjertens gerne støtte dig på din vej til større overskud, mere glæde og større selvkærlig respekt for dig.

Jeg kender følelsen af at tro, der altid lige er en bedre og mere perfekt løsning. At min vej nok ikke er helt den rigtige. At eneste løsning, er hårdt arbejde. Jeg ved et – fordi jeg har været der – der hvor jeg troede på og ikke så andre veje end en hård hverdag og knokleri.

Jeg vil aldrig påstå, at vi ikke skal handle. Forandring kræver ændringer og handling. Min erfaring er, at dette er muligt med stor kærlighed, når vi benytter intuitionen og lytter til, hvad vores følelser fortæller.

Min vej til at fylde mig selv med overskud, mærke mig, mærke nærvær og udvise mod med selvkærlighed, var en erkendelsen af, at det jeg kaldte mavefornemmelse ikke bare var for sjov. Der var budskaber og real visdom at hente i min intuition.
Jeg indeholdt svarene på det, jeg havde behov for i mit liv.

Når jeg ikke kunne se, høre, mærke, dufte eller smage dem, var det ikke fordi svarene/løsningerne var blevet væk, men blot fordi jeg ikke havde kigget i rette vinkel. Jeg opdagede, hvor vigtigt netværk, inspiration og støtte er.

Nysgerrigheden førte mange veje, et mix af mange uddannelser, 26 års ledererfaring, mor til 2, livserfaring samt en stor læselyst har givet mig den viden og visdom, jeg benytter over for mig selv og gerne deler ud af.

Mennesker er forskellige, vi er forskellige steder i livet, vi har forskellige behov og livserfaring. Det er i respekt for forskelligheden, at vi giver hinanden.

Jeg har som alle menneske et liv der bevæger sig op og ned. Jeg har i 2 perioder oplevet alvorlig sygdom. Disse har lært mig et nyt syn på ansvarlighed og ikke mindst, at det ikke handler om omstændighederne. Det er mig, der skaber mit liv ud fra der, hvor jeg er lige NU.

Jeg har erfaret, at liv der opfylder ønsker, mærkes.
For mig er bevidsthed, tillid og taknemmelighed vejen tilbage til, at være den jeg er.
Ligesom jeg aldrig tvivler på, at mit livsformål er at støtte mennesker til gennem egenomsorg at finde vejen ud af hverdagstress, frygt i modstand og travlhed.

Evah gav mig tryghed. Evah har velbegrundede svar, spørgsmål og forklaringer på mine udfordringer. Hun er meget sikker i opgaven og holder fast i øjenkontakten. Evah er meget nærværende. Meget smilende. Målfast, bevist og tillidsskabende. Direkte.
Alt dette gør mig bare tryg. Noget der normalt tager rigtig lang tid. Evah har bare en karma omkring sig, som jeg bliver glad af og som støtter mig i at nå mine mål.

Michael Vibe-Hastrup

Indholdet

Bogen er bygget op af 30 tekster, samt en bonus tekst om det livssyn jeg i dag stråler af.

Du får endvidere adgang til 7 af Evahs videoer.

Du tilbydes sparring i en Facebook gruppe.

Min erfaring er, forandring er lettere, når vi kan spejle os i og få støtte fra andre.

Prisen

Prisen er kr. 695,00

Lad os sammen ændre dit liv til livet, hvor du virkelig er, den du er.

Vær den du er – 30 dages hverdagsoverskud

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm