Virker samtale terapi? Hvad er en mentor, en coach, en terapeut?

Vi har så mange navne i dag, er det ikke blot det sammen?
Nej…

En coach er uddannet til at støtte dig mod mål, ud fra spørgsmål og motivation.

En mentor – har forskellige baggrunde og egen livserfaring med i processen. En mentor er mesterlæren eller guiden, der selv har gået vejen, derfor kender faldhuller mv.

En psykolog har en faglig baggrund med udgangspunkt i videnskabelige psykologiske modeller og principper. Titlen er beskyttet.

En terapeut – har blandet privat uddannelse, erfaring og viden.

En clairvoyant mærker og ser via klarsansning, ud fra dine spørgsmål oftest med en åndelig tilgang.

Alle faggrupper yder støtte og hjælp, hvad skal du vælge?

En god kemi mellem dig og din samtalepartner er afgørende for din succes i terapien / sessionen. Derfor er det vigtigt, du stiller spørgsmål og tjekker tilliden ud inden. Du skal føle dig tryg og godt tilpas for at få brugbar støtte.
Hos Center for Velvære tilbyder jeg derfor op til 30 min indledende planlagt samtale over telefon eller skype for 0 kr. Du skal kunne sige fra og til i tillid uden pres.

Optakten til en givende samtale bør være en god indledning, hvor fokus er ønsker og mål. Det er DIN samtale, sammen findes en meningsfuld retning for dit forløb. Samtidig er det coachen, mentoren, psykologen, terapeuten, clairvoyanten, fagpersonen, der korrigerer således, at det i dit tempo er muligt at nå den forandring, meningen med samtalen er. Det er et samarbejde. Du er altid eksperten i dit liv.

Samtalepartner

Et forløb med en samtalepartner støtter dig til at se nye muligheder – metaforisk kan du se dig selv forfra, samtalepartneren kan se hele dig, vedkommende kan derfor ofte lettere mærke, se og hører, hvor du har fald grupper, spænder ben for dig selv, handler ubevidst, ikke kender dine egne mønstre…

De fleste mennesker havner i samtaleterapi, fordi livet giver modstand.
Det giver umiddelbart stor mening, at nu har jeg prøvet alle veje, stress fylder, kroppen driller, tankespind tager nattesøvnen – nu må der hjælp til.
Det er fantastisk at se mennesker tage nye skridt ud i livet med nye ressourcer og fornyet livsappetit.

Forebyggelse giver livsglæde

En god samtale er god sparring – jeg kunne personligt ønske at flere kom, der hvor livet ikke har spændt ben. Forestil dig at du bruger en time på dig selv, måske 2 til 3 gange om året, hvor du vender dit liv, opdager at 70 % er glidende let, men at du på få punkter får bevidstheden om, at her har du ved enkle fornyede tanker, ny handling eller adfærd mulighed for endnu større livsappetit. Vi køber forsikringer for at sikre vores indbo, vores bil… Vi glemmer ofte vores eget jeg, vores krop, sind og sjæl, der har så megen styrke så mange muligheder

Samtale kan hjælpe dig til ny indsigt og ny forståelse for netop din situation og/eller dine udfordringer, så du kan at forholde dig på nye mere bevidste måder.

Er du inspireret – klar til udvikling og forandring, vil du opleve begyndende forandring(er) efter allerede 1 måske 2 samtale. Hos Center for Velvære står samtaleterapi aldrig alene, jeg kombinerer med værktøjer, der psykologisk kan støtte dig til at holde fokus. Du får altid udviklingsværktøjer med hjem, så du kan støtte dig selv kærligt i processen. De bliver implementeret og øvet undervejs i samtalen.

Samtale med psykologisk og medmenneskelig aspekt

Hvornår har du sidst haft en times ubetinget opmærksomhed på dig selv?

Til samtalen sidder du overfor et menneske, som udelukkende har fokus på dig. Et menneske der ønsker at forstå, hvordan det er at være dig. Hvordan det er at leve dit liv. Et menneske der ønsker at kende dine ønsker og drømme.
Et menneske der forstår, at du måske har kampe, måske ser flere udfordringer end muligheder. Du vil, uanset hvor du er i livet – blive mødt med forståelse. Ikke enighed, men forståelse. Du er, hvor du er, du er og har gjort det, du kunne, det du så som bedst muligt – jeg har ingen løftede pegefingre.

Derfra finder vi sammen vejen, du kan gå, for at komme videre.

Det handler om dig

Samtalen er et rum, hvor du kan reflektere og undersøge forskellige områder af dit liv.

Du skal aldrig forholde dig til, hvordan samarbejdspartneren har det, hvis samarbejdspartneren er mig, mærker jeg mig selv undervejs, fordi det giver ærlig kommunikation.

Samtalen skabes i et rum, hvor du kan tale frit, mærke støtte, sparre, få inspiration, græde, mærke alle følelser, være dig, mærke dig.

Derfra skaber du med støtte dit nye ståsted.

Inspiration frem for motivation

Jeg tror på inspiration, motivation virker nu og her – hvad når noget driller undervejs?

For at holde motivationen, skal du mærke inspiration – inspiration er det, der driver mennesker, vil du inspireres af mig, er du velkommen til at få en gave – 10 veje til taknemmlighed – video og inspirationsark. Tilmeld dig HER.

Kærlig hilsen
Evah Izabella Beierholm
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse…